Power
Supplements

Bel ons

0481-707138
Power
Supplements
Sluiten
Waardering 9,4 na 1472 recensies
Zuiver. Getest. Bewezen.Lees hier waar wij voor staan

Reviews

Pure Whey Protein Isolate 2000g

Heerlijke shake

gisteren 17:03
Lieven De Schuyter
Heerlijke shake. Lekker en goed verteerbaar.
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Goede kwaliteit

gisteren 16:38
Robbert Bruin
Lekker en goede kwaliteit!
Snickers Hi Protein 12 x 55g box

Komt aardig goed in de buurt van een echte Snickers

gisteren 14:12
Wout Wesselink
Prima eiwitreep als alternatief voor bijvoorbeeld wat anders lekkers en dan toch een kleine bron van eiwit. Ik persoonlijk zou de eiwitreep niet als maaltijdvervanger gaan nemen, maar als aanvulling op je basis voeding of als alternatief voor een andere chocoladereep. De reep is niet één op één te vergelijken met een echte snickers, maar komt aardig goed in de buurt.
Crunchy One 21 x 51g box

Vooral lekker crunchy

gisteren 10:08
C Bindels
Lekkere reep, vult goed en vooral lekker crunchy!!
L-Citrulline 180 caps

Goede pomp

dinsdag 09:50
Rico
Goede pomp tijdens workout
Pure Whey Protein Isolate 2000g

Sneller herstel

28 juni 12:49
Jurjen Snor
Prima eiwit. Lost goed op, zit geen extreem sterke vanille smaak aan (vind ik het persoonlijk beter om). In combinatie met essential amino acids 350gr verneem ik dat mijn lichaam minder spierpijn heeft en sneller herstelt. Goede voeding voor de spieren.
Natural Multi

Gebruik deze shake af en toe als afwisseling

25 juni 00:08
Ruud Van den Elzen
Pea protein waarom? Ik gebruik deze shake af en toe als afwisseling, ter vervanging van mijn shake dus. Soms pak ik de pea protein gewoon als extra bij een rijstmaaltijd. De pea protein (je kunt ook bonen eten) samen met de rijst is een compleet eiwitprofiel. Smaak: vanille vind ik erg goed weg te drinken. Als ik echt koud water gebruik vind ik de shake zelfs bijna lekker. Hij schuimt wel flink, maar ik vind dit zelf geen probleem. Prijs: Prima. Ik weet niet of er uberhaupt stevia pea protein elders beschikbaar is? Ik kon het zo niet vinden iig. Als je pea protein zonder smaak koopt kun je goedkoper krijgen, maar pea protein zonder smaak drinkt wel lastig weg, smaakt best vies. Dankzij superservice kom ik altijd soms weer terug bij powersupplements.nl
Pea Protein Isolate 1000g

Prima smaak

23 juni 20:07
Ben Schepers
Prima smaak en zuiverheid.
Natural Multi

Altijd uitgebreid en eerlijk advies

22 juni 16:56
Remco
Altijd uitgebreid en eerlijk advies. Ze zijn zo eerlijk dat ze me al meerdere keren hebben geadviseerd een product niet te kopen. Dat is wel even wat anders dan de bnf dozenschuivers. Ze geven zulke uitgebreide antwoorden dat je je bijna schuldig gaat voelen. Maar daardoor dus wel de nr1 supp shop wat mij betreft.
Essential Amino Acids 350g

Smerig

21 juni 19:56
Chris Gruiters
Fruit punch. Echt te smerig voor woorden ik moet er bijna van kokken, MAAR als het werkt vindt ik dat geen probleem. Maar even serieus, de smaak moet ECHT beter jongens. Zo goor.