Vraag & antwoord
Schuim
Micellar Casein 1000g
Micellar Casein 1000g
1
Klant vraag:
Hallo,
ik heb vandaag de eerste keer mijn caseine shake genomen, smaak chocolade. Erg lekker maar het schuimt wel best veel! Ik had het met melk gemixt.
Moet ik hem even laten staan alvorens op te drinken of wat kan ik hieraan doen?
ik heb vandaag de eerste keer mijn caseine shake genomen, smaak chocolade. Erg lekker maar het schuimt wel best veel! Ik had het met melk gemixt.
Moet ik hem even laten staan alvorens op te drinken of wat kan ik hieraan doen?
De caseοne schuimt erg makkelijk. Bij het mixen met een shaker kan je het zeefje weglaten, dit scheelt veel in de lucht die in de shake geslagen wordt. Het zeefje is vooral bedoeld om klontjes tegen te gaan maar dat is bij de caseοne niet echt nodig.
Alternatief kan je de caseοne met een vork zelf omroeren tot al het poeder in de vloeistof is verdwenen, dit kan echter wel een minuutje of 2 duren. Met omroeren zal er weinig tot geen schuim ontstaan.
Tot slot kan je er ook pudding van maken, gebruik hiervoor iets minder melk of meer caseοne naar wens en zet het bakje even in de koelkast. De caseοne wordt dan na verloop van tijd dikker. 1 maatschepje (20 gram) met 100ml melk kan al een redelijke pudding worden na een uurtje in de koelkast te hebben gestaan.
Alternatief kan je de caseοne met een vork zelf omroeren tot al het poeder in de vloeistof is verdwenen, dit kan echter wel een minuutje of 2 duren. Met omroeren zal er weinig tot geen schuim ontstaan.
Tot slot kan je er ook pudding van maken, gebruik hiervoor iets minder melk of meer caseοne naar wens en zet het bakje even in de koelkast. De caseοne wordt dan na verloop van tijd dikker. 1 maatschepje (20 gram) met 100ml melk kan al een redelijke pudding worden na een uurtje in de koelkast te hebben gestaan.
Natrium/sodium
Houdbaarheidsdatum?
Vrouwenvariant?