Sluiten

1732 Recensies

Droge huid over

8 februari 2017 18:16
Ulrike Bonnema
Zeer goede multivitamine, ben er erg van opgeknapt. Hele leven al een extreem droge huid, dit is helemaal over sinds ik deze multi gebruik. Al mijn familieleden gebruiken inmiddels ook deze vitamines, met zeer goede resultaten.

10 jaar klant

6 februari 2017 19:11
A Rozema
Zeer goede producten. Niet teveel in het assortiment maar van alles en goed,dus keuze is makkelijker;-)

Altijd netjes verstuurd en ben al 10 jaar klant

Zonder onnodige toevoegingen

27 januari 2017 14:00
Dion Valkenburg
Een mooie multi zonder onnodige toevoegingen.

Snel en correct geleverd.

Tevreden

25 januari 2017 21:34
Eva Reynders
Gebruiken deze al 2 jaar naar grote tevredenheid!

Alle ingrediŽnten uit de natuur

16 januari 2017 13:22
Romano
De multi vitamine zoals het moet zijn !

Alle ingrediŽnten uit de natuur halen en die samenbrengen in 1 capsule.

Garantie voor maximale opname door ons lichaam die het meest baat heeft bij natuurlijke ingrediŽnten en niet die synthetische zooi...

Goed multi door softgel

30 maart 2016 14:20
E S Park
Ik gebruik deze multi-vitamine vanaf het moment dat het op de markt kwam. Het is een zeer goede multi en door de softgel, ook heel gemakkelijk om door te slikken. Ik hoop van harte dat er in de nabije toekomst er een aantal dingen kan worden toegevoegd zoals: Vit B12 in hoge dosering, Transresveratrol 99%, Q-10 etc. Dan zou dat echt een powersupplement zijn!

Karamel en sojaolie

15 februari 2015 18:27
Kevin Z.
Alleen jammer van de karamel en de sojaolie. Deze twee mogen er van mij ook eruit want deze zijn niet echt gunstig te noemen ook niet echt natuurlijk. Karamel komt niet in de natuur voor en ik heb er al slechte zaken over gehoord en meer dan 80% van de soja is al GMO. Ook zijn soja producten not done...

Iets meer over de kleurstof karamel: http://www.demorgen.be/lifestyle/kleurstof-karamel-is-niet-zo-onschuldig-als-ze-lijkt-a2002756/

Soja: http://www.ahealthylife.nl/gezonde-voeding-die-je-beter-kunt-vermijden/


Nu het gaat hier ook om kleine hoeveelheden maar toch zie ik deze er liever niet in en zeg nu zelf wat maakt het nu nuttig dat in ene multi ene kleurstof zit en Soja? Totaal geen in mijn ogen. Of de kleur nu wit, geel, groen is maakt niet uit en soja erin ook niet, zolang het maar natuurlijk 'natuurlijk is maar buiten dit ziet het er goed uit ook. Ook kwa prijs/kwaliteit en daarmee dat ik deze ook regelmatig zal gebruiken.
18 februari 2015
Power Supplements - Kris
22:54Soja kan een problematisch voedingsmiddel zijn. De mogelijke problemen voor de mens zijn terug te voeren op de volgende bestanddelen in soja: eiwitten, anti-nutriŽnten zoals fytinezuur en in sommige situaties de flavonen met oestrogene eigenschappen. De bestanddelen van soja die in Natural Multi zijn verwerkt zijn alleen de tocoferolen (vitamine E) en de olie als drager voor dit vitaminerijke extract (70% gemengde tocoferolen). Het gehalte sojaolie is slechts 10 mg per dagdosering. Dit is een minuscule hoeveelheid van een stof die geen van de negatieve eigenschappen van soja in zich heeft.

Karamel is suiker dat verhit wordt en daarmee andere eigenschappen krijgt. Een mens krijgt dagelijks verschillende vormen van gebrande suiker binnen via voedingsmiddelen die verhit zijn geweest. Denk hierbij aan brood, gebraden vlees, gebakken groenten, een omelet, donker bier etc. De gebrande suikers in veel voedingsmiddelen staan meer ter discussie dan karamel. In voedingsmiddelen worden namelijk ook complexen van suiker en eiwitten gevormd die inderdaad problematisch zijn. Het wordt daarom door sommigen geadviseerd om eten nooit te bakken, maar hooguit te koken of te stomen.

Karamel lijkt veel minder een probleem te zijn. Houd daarbij in gedachten dat het gehalte karamel in de capsules veel lager is dan de hoeveelheid gebrande suiker-eiwitcomplexen in voedingsmiddelen.

Nog een belangrijk punt ten aanzien van karamel als kleurstof. Er zijn verschillende typen karamel kleurstof in omloop. Wij gebruiken de natuurlijke klasse 1 karamel. Dit is de simpele ouderwetse karamel. Er bestaan ook andere types waarbij gebruik gemaakt wordt van sulfiet of ammoniak om het proces van karamelisering te sturen. Hierbij kan het giftige bijproduct 4-methylimidazool (4-MEI) vrijkomen. Bij Natural Multi speelt dit probleem niet omdat we gewone karamel gebruiken.

Enorm enthousiast

15 augustus 2014 22:58
Michel van Immerseel
Jarenlang op zoek geweest naar de meest ideale (lees: zo natuurlijk mogelijke) multi, maar nooit echt naar volle tevredenheid. En dan komt dit plots op mijn pad. Een deskundige uitleg die de marketingtrucs van de grote merken genadeloos blootlegt, en als alternatief voor al die zogenaamd "natuurlijke" preparaten eindelijk een 100% ťcht natuurlijke multi, weloverwogen gedoseerd en zonder nutteloze toevoegingen. Dit is dus waar ik al die tijd op zat te wachten. Gedaan met het zoeken naar de meest waardevolle multi, ik heb 'm eindelijk gevonden! En bovendien ook erg vriendelijk geprijsd, want het is absoluut geen kunst om meer te betalen voor een volledig synthetische multi, die dan doorgaans "verrijkt" is met een paar schamele milligrammetjes groente- en fruitextracten, maar waar je dus uiteindelijk veel minder baat bij hebt.
Hoe kritisch ik op dit gebied ook ben - het gaat tenslotte wel om mijn gezondheid - in dit geval kan ik niet anders dan enorm enthousiast zijn over dit product en mijn oprechte waardering en dankbaarheid uitdrukken voor het ontwikkelen van deze multi.

De beste multivitamine verkrijgbaar op de Nederlandse markt!

28 juli 2014 12:21
Kris [red.: niet Kris van Power Supplements]
Ik durf te stellen dat dit met afstand de beste multivitamine verkrijgbaar op de Nederlandse markt is. Zinvolle doseringen van de vitaminen die je graag supplementeert. Zo gebruikte ik naast het multivitamine-product dat ik eerst gebruikt nog met D3, maar dat is bij deze niet meer nodig omdat ie al 25ug per standaarddosering bevat. Je merkt dat bij het samenstellen van dit product enorm veel expertise en ervaring toegepast is.

Uiteraard betaal je daarvoor - dit is een kwaliteitsproduct. De prijs ligt daardoor hoger dan die van vergelijkbare producten van 'stunters' in de Nederlandse markt, maar daar tegenover staat dat de aanschaf van aanvullende vitamine- en/of mineralenproducten vermoedelijk onnodig wordt. Toch hoop ik dat ie binnenkort nog eens in de weekaanbieding komt. :)
Bekijk ook
Visolie (Omega-3)
Visolie (Omega-3)